IGVM

Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen (IGVM) streeft ernaar gendergelijkheid op duurzame wijze te verankeren in attitudes en praktijken. Het is een jonge en dynamische instelling waar je de kans krijgt je potentieel ten volle te ontplooien op verschillende actieterreinen (strijd tegen geweld, discriminatie op grond van geslacht en seksisme, gender en werkgelegenheid, gendermainstreaming,... ). Werken voor het Instituut betekent bijdragen aan een rechtvaardiger samenleving door fundamentele waarden en rechten te verdedigen.

Je vindt er een aangename werkomgeving (volledig nieuw sinds april 2022), flexibiliteit in de organisatie van het werk (telewerk, flexibele werktijden), een doelgerichte werking en ontwikkelingsmogelijkheden via opleidingen.

Onze bijdrage aan het Belgische EU-voorzitterschap

Tijdens het Belgische EU-voorzitterschap vin 2024 zal het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen ernaar streven om gendergelijkheid in het middelpunt van het Europese debat te plaatsen, door vergaderingen van het voorzitterschap te leiden, evenementen te organiseren en de strategische cel van de staatssecretaris voor Gendergelijkheid te ondersteunen bij het bevorderen van meer gelijkheid in de Europese Unie.

Als medewerker ben je betrokken bij een verscheidenheid aan uitdagende taken: de voorbereiding en coördinatie van evenementen, de ondersteuning van onderzoeken, projectbeheer, communicatie, overheidsopdrachten, ...

Op het einde van je contract zal je

  • een grondige kennis hebben over gendergelijkheidsvraagstukken op Belgisch en Europees niveau in een drietalige omgeving gevormd zijn in de werking van de Europese instellingen vaardigheden op het gebied van projectbeheer hebben verworven.

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures