Top Skills komt online terug in september

Top Skills is de jaarlijkse actie van het DG Rekrutering en Ontwikkeling van de FOD Beleid en Ondersteuning met als doel vrouwen met managementtalent aan te zetten om te solliciteren voor topmanagementfuncties bij de federale overheid.

Online-infosessie (duur: ongeveer 2u) op 30 september van 14u tot 16u

Sinds 2017 organiseren we een infosessie voor vrouwen met interesse voor top skills. Dit jaar wordt die online aangeboden. De infosessie in het Nederlands vindt op 30 september van 14u tot 16u plaats. De infosessie in het Frans vindt op 22 september van 10u tot 12u plaats.

Programma

  • Toelichten bij procedure voor aanwerving van topmanagers
  • Aanbod van de FOD BOSA voor ontwikkeling van professionele en leidinggevende vaardigheden
  • Getuigenissen van topvrouwen bij de federale overheid en Q&A.

Wie kan deelnemen en waarom deelnemen?

Ben je een vrouw met managementervaring bij de federale overheid (of elders) en ambieer je een topmanagementpositie? Je kan ook deelnemen als je als vrouw of man graag vrouwen met managementtalent uit je organisatie of netwerk een boost wil geven.

Neem deel aan de infosessie en ontdek de boeiende uitdagingen die federale topmanagers aangaan.

Aarzel niet om in te schrijven als je profiel ermee overeenkomt of om deze infosessie aan topvrouwen die je kent, aan te bevelen.

Hoe inschrijven?

Om een vlotte en aangename online sessie voor iedereen te garanderen is het aantal plaatsen beperkt. Snel inschrijven is dus de boodschap!

Wil je deelnemen aan de infosessie in het Nederlands? Je kan je inschrijven door het inschrijvingsformulier in te vullen, tegen 14 september (uiterlijk 23u59).

Eens ingeschreven krijg je een link om het event te kunnen volgen.

En de Top Skills-assessments?

We hopen volgend jaar opnieuw assessments te kunnen organiseren als de situatie normaliseert. Dit jaar geven we de prioriteit aan de continuïteit van de top skills-actie en aan de selecties van topmanagers.

Contact

Vragen of opmerkingen? Stuur een mail naar topskillsNL@bosa.fgov.be.

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures