In 2009 ging ik bij de federale overheid aan de slag als ambtenaar en kon rekenen op heel diverse reacties van kennissen. Deze varieerden van 'fijn!' tot 'meen je dat ernstig?'. Iemand zei humoristisch dat ik deel uitmaakte van de 'ambetantenaren'. Van employer branding gesproken.

Toch zette ik met veel daadkracht een eerste stap in een bruisende organisatie boordevol opmerkelijke mensen die ik elke dag (her)ontdek en die de kans bood een interessante job te combineren met een gezin. De dagen razen voorbij in het RIZIV. Boeiende thema's blijven opborrelen. Stilzitten is geen optie voor de huidige ambtenaar en er liggen massa's uitdagingen in het financieel tijdperk 'elke dag meer met nog wat minder'.

Lees het volledige artikel op de website van Fedra.

blogtrotsopwerkenbijoverheid
Foto: Fedra