Bij Selor zijn we druk in de weer met 'New Way of Working', kortweg WOW. Dat is de verzamelnaam voor een moderne aanpak waarbij organisatiegericht, taakgericht of netwerkgericht werken centraal staat. Selor ontwikkelde zelfs een eigen game om te ontdekken of jij WOW in de vingers hebt. Een succes, want ondertussen is dit virtuele spel al 20.000 keer gespeeld.

Toekomstgericht werken

Zowel in de privésector als binnen overheidsdiensten is WOW aan een opmars bezig. Dat stelde ook Selor vast, en daarom ging het eind 2012 zelfs op zoek naar de nieuwe WOW-ambtenaar. Uiteindelijk was het  Caroline Hittelet die met deze eer ging lopen. Voor deze wedstrijd ontwikkelde Selor een heus WOW-game, en dat kan je nog steeds spelen op de Selor-website.

Succesvolle game trok al 20.000 deelnemers

Blijkbaar is New Way of Working een thema dat vele bezoekers van de Selor-website kan boeien. Want al 20.000 onder hen namen deel aan het WOW-game om meer inzicht te krijgen in hun eigen manier van werken. Het principe is simpel:

  • De game duurt ongeveer een kwartiertje.
  • Je start je werkweek in een nieuw kantoor.
  • De keuze van je werkomgeving en baas zeggen al iets over jouw New WOW.
  • Je wordt geconfronteerd met verschillende problemen en situaties waarin jij beslist hoe je ermee omgaat.
  • Er bestaat geen juist of fout antwoord.
  • Als je de hele week doorlopen hebt, zie je hoe WOW jij werkt.

wow_nl

Doe zelf de test

Geprikkeld? Wil je weten of jij de competenties en vaardigheden in huis hebt om anytime, anyplace vlot te functioneren? Speel dan hier onze WOW-game en ontdek hoe WOW jij werkt.