Van 30 september tot 24 oktober trekt de Rijksdienst van Pensioenen het land door om het gebruik van 'My Pension' te promoten. Deze e-applicatie laat gepensioneerden toe om hun betalingen en briefwisseling te raadplegen. Maar in de toekomst staat er nog veel meer op stapel. Het project krijgt alvast de volle steun van minister De Croo en Staatssecretaris Bogaert, die het op 3 september aan het grote publiek hebben voorgesteld.

Het is de bedoeling om 'My Pension' in de hoofdsteden van de 28 gerechtelijke arrondissementen te presenteren. Tevens zal de Rijksdienst van Pensioenen ook kort andere e-tools, zoals Tax-On-Web, My Rent en Police-on-web, belichten. "Het zijn prachtige tools die heel wat voordelen opleveren. Zo gaat de communicatie veel sneller, zijn het milieuvriendelijke oplossingen omdat ze geen papier meer vereisen, halen ze de drempel naar beneden om vragen te stellen, ...", vertelt Patrick Roquette, Attaché van de Dienst Externe Communicatie van de Rijksdienst van Pensioenen.

Lees het volledige artikel op de website van Fedra.

mypensionontour
Foto: Fedra