90% minder uitgaven voor papier, enveloppen, etiketten, verzending,… in vergelijking met 2008. Vandaag bedraagt het budget voor deze posten nog maar één tiende van enkele jaren geleden. Indrukwekkende cijfers, volledig in lijn met de digitale en papier-arme weg die Selor kiest.

Goed voor het milieu

Selor zet al een hele tijd in op maatschappelijk engagement en wil zijn eigen ecologische voetafdruk verminderen. Dit milieuvriendelijker resultaat werd bereikt door verschillende acties. Door de meeste procedures online te laten verlopen, door documenten digitaal te gaan archiveren, en door sensibiliseringsacties voor medewerkers rond printer- en papiergebruik verminderden deze uitgaven drastisch. De noodzakelijke IT-investeringen die gepaard gaan met deze digitalisering zijn in verhouding met de voordelen die er op korte en lange termijn mee gepaard gaan.

Handig voor de kandidaat

Een betere klantenservice voor de verschillende werkgevers, een vlottere interne werking, maar uiteraard ook voor de kandidaat zijn de voordelen van deze digitale manier van werken onmiskenbaar. Op de Selorsite en in zijn online ‘Mijn Selor’-account vindt hij makkelijk en overzichtelijk alle nodige info om te solliciteren bij Selor terug. Bovendien draagt digitale communicatie (uitnodigingen en testresultaten) er toe bij dat procedures sneller verlopen.