Nieuwe website: makkelijker info vinden, beter mobiel surfen

We frissen onze website op en daar zijn twee heel goede redenen voor. Een meer eenvoudige en meer visuele structuur maakt de informatie beter vindbaar. Verder is het zo dat bijna 30% van de bezoekers naar onze website surft via een smartphone of tablet. Daarom hebben we inspanningen gedaan om onze vernieuwde website beter weer te geven op alle types en groottes van schermen.

De grootste veranderingen

  • “Vacatures”: in één klik heb je meteen het overzicht van alle jobs. Dankzij een handige filter kan je snel het aanbod jobs afstemmen op jouw voorkeuren.
  • “Wat doen we”: in deze rubriek worden al onze selectieprocedures visueel opgesomd. Per procedure heb je een pagina die opgedeeld is in verschillende blokken die alle informatie stap per stap weergeven.
    Vooral de teksten over de taaltesten zijn volledig herwerkt. Ook de wizard om uit te maken welke taaltest je best aflegt, is opgefrist. Zo is er een nieuwe optie voor mensen die een taaltest moeten afleggen voor niet-professionele doeleinden, bijvoorbeeld in het kader van een naturalisatieproces. Verder kan je de taaltesten nu ook kiezen op basis van hun moeilijkheidsgraad volgens het Europese Referentiekader (ERK).
  • “Testen”: Per test leggen we uit hoe die in zijn werk gaat. We geven ook duidelijker aan wanneer je jouw resultaat ontvangt.
  • “Contact”: De contactpagina kreeg een nieuwe rubriek ‘update’. Op de vaakst voorkomende of meest prangende vragen geven we hier al het antwoord. Voor grote selecties kunnen we bijvoorbeeld timings van de resultaten meegeven, of we kunnen vermelden wanneer kandidaten kunnen inschrijven voor bepaalde selectietesten.

De nieuwe jobpagina’s

  • Voortaan zie je de verschillende onderdelen van de jobomschrijving direct staan dankzij de navigatiebalk aan de linkerkant van de job.
  • Bij iedere job staat een foto of visual die past bij de jobinhoud. Daarin staat meteen vermeld of de screening via Selor verloopt of niet.
  • De eigenlijke werkgever verschijnt automatisch onderaan op de eerste pagina van de vacature.

Mijn Selor: persoonlijke profielpagina ook in een nieuw jasje

Ook jouw persoonlijke profielpagina kreeg dezelfde look & feel als onze nieuwe site en werd vereenvoudigd. Zo is de rubriek Mijn Sollicitaties verdwenen (alleen wie solliciteerde voor de job van cipier, kan die specifieke procedure nog opvolgen via de rubriek ‘Mijn sollicitatie voor cipier’).

Wij hopen alvast dat onze nieuwe website in de smaak valt!