Brusselse brandweer zoekt versterking

De Brusselse Dienst voor Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp (DBDMH) is actief in het volledige Brusselse Gewest. Het takenpakket is veel breder dan alleen brandbestrijding en omvat ook medische noodhulp, technische ondersteuning (bijvoorbeeld bij watersnood), bestrijding van vervuiling en preventie.

5 onderluitenants gezocht (m/v/x)

Als onderluitenant bij de DBDMH zorg je mee voor de goede werking van de dienst.

  • Je staat in voor de coördinatie van de hulpverlening, de naleving van de voorschriften en veiligheidsmaatregelen, het opstellen van verslagen, de debriefings …
  • Je bent betrokken bij het dagelijkse management, zoals de verdeling van de werkuren of het controle van aanwezigheden.
  • Je vertegenwoordigt de DBDMH in allerhande comités en werkgroepen.

Profiel

Je beschikt over om het even welk masterdiploma. Ervaring is niet nodig, want je krijgt een vooropleiding. Wel heb je heel wat wetenschappelijke en technische vaardigheden in huis en kan je in teamverband samenwerken. Omdat deze job ook interventies op het terrein vraagt, beschik je over een goede conditie.

Interesse? Solliciteer tot en met 1 april 2016

Meer details over deze functie en over hoe je via Selor solliciteert, vind je terug op deze jobpagina.

Let op: om in aanmerking te komen, moet je aanwezig zijn op een van de verplichte infosessies (verschillende data zijn mogelijk vanaf 30 maart, een overzicht staat bij ‘Selectieprocedures’). Schrijf je hiervoor vooraf in via Mijn Selor!