Schrijf je nu in voor de generieke screening voor bevordering naar niveau C

Selor organiseert de generieke screening voor bevordering naar niveau C. Dat is de officiële naam voor de proeven om van niveau D bevorderd te worden naar niveau C. Deze proeven zijn gelijk voor alle federale ambtenaren. Ze gaan na of jij het werk aankan op niveau C. Als je slaagt, dan krijg je een vrijstelling voor het leven voor deze generieke screening, zodat bevordering naar niveau C makkelijker en sneller kan.

Hoe deelnemen?

Schrijf je in tot 31 maart

Inschrijven kan tot 31 maart 2016 door op de knop ‘solliciteren’ te klikken op deze vacaturepagina. Zorg er voor dat je eerst je benoemingsbesluit oplaadt in je Mijn Selor-account, anders kan je niet inschrijven!

Heb je nog geen Mijn Selor-account? Hier vind je alle informatie om er een aan te maken.  

Kies vanaf 17 maart een datum om je testen af te leggen

Vanaf 17 maart kan je zelf een datum tussen eind maart en eind april kiezen waarop je de testen wil afleggen. De testen vinden plaats bij Selor in Brussel.

Bereid je voor

Bij Selor leg je de volgende twee testen af op een computer:

De tweede stap: de bevorderingsproeven van jouw overheidsdienst

Het tweede gedeelte van de bevorderingsproeven (de specifieke screening) organiseert Selor pas als het daarvoor een aanvraag krijgt van een overheidsdienst. Wanneer dat gebeurt, is het dan ook jouw P&O dienst zelf die intern zal bekendmaken dat deze specifieke screening wordt georganiseerd. Deze specifieke screening is niet gelijk voor alle federale ambtenaren, want ze wordt opgesteld voor een specifieke functie of dienst. Je zal zelf ook een datum kunnen kiezen via Mijn Selor.

Meer info

Op de website van Selor vind je meer uitleg over de procedure, en in deze FAQ geven we alvast de antwoorden op de vaakst gestelde vragen.