Werk mee aan de nieuwe diversiteitscampagne van Selor

Selor voert al enkele jaren een actief diversiteitsbeleid. Denk maar aan onze campagnes Handiknap of Topskills. Dit jaar besteed Selor specifieke aandacht aan de instroom van personen met een migratieachtergrond.

Daarom gaan we binnenkort van start met een info- en sensibiliseringscampagne voor deze doelgroep.

Hiervoor zijn we op zoek naar enthousiaste federale ambtenaren met een migratieachtergrond die graag hun verhaal met ons willen delen. En die op die manier een voorbeeld kunnen zijn voor anderen, en vooroordelen helpen wegwerken.

Ken je iemand die interesse zou hebben om mee te werken aan dit project?

Bezorg hem of haar dan zeker dit bericht!

Heb je zelf interesse of wil je meer info?

Stuur dan ten laatste op 29 maart 2016 een mailtje naar diversity@selor.be en stel je zelf kort even voor (naam, functie, overheidsdienst, waarom je het interessant vindt om hier aan mee te werken, …).

Meer info over het gelijkekansenbeleid van Selor vind je hier