Om ons team van consultants uit te breiden zoeken we HR-freelancers die op zelfstandige basis kunnen ingeschakeld worden in rekruterings- en screeningsopdrachten.

Heb je een (grote) affiniteit met HR? Ben je pas afgestudeerd, of heb je reeds ervaring in HR opgedaan?

Afhankelijk van de opdracht neem je bijvoorbeeld STAR-interviews af, interpreteer je resultaten uit persoonlijkheidstesten, ben je assessor tijdens assessment centers …
Je hebt hiervoor binnen Selor steeds een contactpersoon. Een gepaste verloning naargelang het type opdracht is natuurlijk voorzien. Onze samenwerking wordt het onderwerp van een wederzijdse evaluatie op regelmatige basis.

Klanten doen een beroep op Selor vanwege van de methodologie en werkwijze. Je bent dan ook bereid je hierin in te werken zodat wij onze klanten steeds dezelfde kwaliteitsgaranties kunnen bieden. Er zullen dan ook regelmatig opleidings- en coachingssessies zijn zodat je op dezelfde omkadering kan rekenen als onze eigen consultants. Op bepaalde onderdelen van onze methodologie is certificatie een must.

Intéresse?

Vul dit cv zorgvuldig in en stuur het naar crm@selor.be. We nemen contact met je op na 15 augustus. Je kan je kandidaat stellen tot en met maandag 15 augustus 2016.

Wil je ondertussen meer weten over onze methodologie en werkwijze, raadpleeg dan alvast ons recentste boek: de HR-regisseur.