Op de baan voor een baan. Met een speciaal uitgeruste truck gaat Selor in oktober op roadtrip langs universiteiten en hogescholen.

Selor op de kaart zetten

Aurélie Damster, woordvoerster van Selor, licht deze campagne toe : “Uit onze imagostudie weten we dat 4 op de 5 jobzoekers graag voor de federale overheid wil werken, dat is een heel mooi cijfer. Wel ligt de naamsbekendheid van Selor als selectiebureau voor die federale jobs nog te laag bij studenten. Door met een truck langs verschillende campussen te trekken en onszelf voor te stellen, willen we daar wat aan doen.”

Kansen voor wie een diploma heeft, maar geen ervaring

Er is nog een reden waarom studenten extra aandacht krijgen. Steeds vaker zoeken overheidsdiensten immers naar hoogopgeleide kandidaten. Die doelgroep wint dus aan belang voor Selor. “Maar andersom geldt ook dat deze diensten vaak veel kansen bieden om een carrière te starten”, aldus Aurélie Damster. “Zo zijn er geregeld vacatures voor kandidaten zonder ervaring, en voor sommige jobs kan je al solliciteren als laatstejaarsstudent. Wie een Mijn Selor-profiel aanmaakt, ontvangt wekelijks al onze vacatures.”

De kalender van de Federal truck

De truck houdt halt op:

  • maandag 3 oktober – VUB (Brussel, STOA)
  • dinsdag 4 oktober – Universiteit Antwerpen (campus Groenenborger)
  • donderdag 13 oktober – UCL (Louvain-la-Neuve, parking van de Aula Magna)
  • vrijdag 14 oktober– Université de Mons (Bergen, Plaine de Nimy)

Iedereen is welkom voor een passende job! Naast informatie geven we ook leuke goodies weg, zoals een regenponcho.