De federale overheidsdiensten zullen hun aankopen in de toekomst centraal coördineren. Dit gebeurt in het kader van de redesign van de federale overheidsdiensten. Daarom gaat de FOD BOSA op zoek naar enthousiaste invulling voor een aantal interessante profielen voor dit ‘Traject 1’.

Deze vacatures worden opengesteld in het kader van de Special federal forces.

De jobs

Deze deeltijdse jobs staan open voor alle federale ambtenaren met de juiste ervaring:

1 trajectmanager (m/v/x)

Als trajectmanager Traject 1 coördineer je de projecten (in de implementatiefase) volgens de strategische doelstellingen. Daarnaast speel je een belangrijke rol in het changemanagement: daarbij worden veranderingsverzoeken geanalyseerd, gepland en uitgevoerd.

7 projectleiders (m/v/x)

Als projectleider verbind je projectstakeholders met elkaar, waaronder de verschillende SPOCs binnen de werkgroep met de consultant. Je adviseert de externe consultant. Je optimaliseert de wisselwerking tussen de consultant en de stakeholders binnen de werkgroep.

  • projectleider functionele vereisten
  • projectleider technische vereisten
  • projectleider training
  • projectleider kleine contracten
  • projectleider grote contracten
  • projectleider juridische onderbouw
  • projectleider supplier enablement

Meer uitleg over de jobinhoud vind je de door de jobs hierboven aan te klikken.

Waar kom je terecht?

Alle jobs zijn deeltijds en lopen zolang het project duurt, dus je behoudt ook je huidige job.

Je werkt in team binnen de FOD BOSA, in de Wetstraat 51 in Brussel. Om het centrale aankoopmodel te implementeren werden verschillende werkgroepen opgestart.  Elke werkgroep bestaat uit een projectleider, een consultant en een aantal leden uit de verschillende FODs. De projectleiders rapporteren aan de trajectmanager.

Hoe solliciteren?

Stel je dan kandidaat voor de Special Federal Forces. Laat dit weten binnen je eigenorganisatie, en stuur je cv en motivatie door naar waldo.vandenbroeck@p-o.belgium.be.

Solliciteren kan t.e.m. 7 april 2017. De procedure bestaat na de screening van je cv, uit een kort gesprek.