De FOD Sociale Zekerheid zoekt persoonlijk begeleiders (m/v/x) in het kader van de special federal forces.

De job

Binnen de DG Personen met een handicap (DG Han) zet je je samen met een 300-tal andere collega’s elke dag opnieuw in voor mensen met een handicap.

Als persoonlijk begeleider

  • sta je in voor het onthaal en de begeleiding van bezoekers, die op consultatie komen bij onze artsen. Je stelt ze gerust zodat ze zich kunnen concentreren op hun bezoek.
  • ben je een aanspreekpunt voor de burgers, partners,… Je informeert hen op een correcte en klantgerichte manier over onze dienstverlening in het algemeen.
  • begeleid je mensen met een handicap ook in hun persoonlijke situatie: je begeleidt dossiers, handelt proactief, contacteert en informeert van de aanvraag tot het afsluiten van een dossier.

Voor deze job moet je minstens 80% van je tijd inzetbaar zijn.

Hoe solliciteren?

Deze vacatures worden opengesteld in het kader van de Special federal forces. Deze jobs worden ook verspreid via Talent Exchange, en zijn eveneens toegankelijk via een startbaanovereenkomst (Rosetta).

Stuur uiterlijk 3 april 2017 je cv en je motivatiebrief met ‘referentie DG HAN Persoonlijk Begeleider’ naar peopleinvestment@minsoc.fed.be.

Praktisch

De jury zal een eerste selectie uitvoeren op basis van je cv en motivatiebrief. Toon daarom de competenties en pluspunten aan in je cv, aangezien dit de elementen zullen zijn waarop er gescreend wordt. Na een positieve screening, word je uitgenodigd voor een interview.