Veiligheid van de Staat legt wervingsreserve aan van 1.000 inspecteurs (m/v/x)

De Veiligheid van de Staat (VSSE) wil een wervingsreserve aanleggen van 1.000 inspecteurs, 500 Nederlandstalige en 500 Franstalige (m/v/x). Je kan tot en met 18 december 2018 inschrijven via Selor. De reserve zal geconsulteerd worden voor de rekrutering van zeer uiteenlopende profielen.

De VSSE zoekt zeer uiteenlopende profielen

De enige voorwaarden om te solliciteren zijn:

  • een bachelor- of masterdiploma bezitten en
  • minstens 21 jaar zijn op de uiterste inschrijvingsdatum

De aard van het diploma speelt geen doorslaggevende rol. "Bij de VSSE werken inspecteurs met zeer uiteenlopende opleidingen en achtergronden: zowel juristen, linguïsten, politieke wetenschappers, criminologen, ingenieurs, historici, informatici, maar ook sportleraars en verplegers. De VSSE is geïnteresseerd in mensen met zeer specifieke en zeldzame competenties zoals cyberexperts, kenners van zeldzame talen of bijvoorbeeld islamologen", zegt administrateur-generaal Jaak Raes (cf. persbericht van 7 december 2018).

De VSSE moedigt kandidaten met een technische, wetenschappelijke of economische achtergrond, of met kennis van informatica of van talen zoals Arabisch, Chinees of Russisch, aan om te solliciteren.

Wat gebeurt er dan?

De beste 500 kandidaten per taalrol komen in een algemene wervingsreserve terecht die twee jaar geldig blijft. Deze reserve zal geconsulteerd worden voor de rekrutering van zeer uiteenlopende profielen zoals dataminers, technisch specialisten, linguïsten, enz.

Geïnteresseerd?

Lees de functiebeschrijving aandachtig en solliciteer tot en met 18 december 2018.