De invulling van de job verschilt naargelang de dienst waar je terechtkomt. Hieronder vind je een beknopte beschrijving van de functie en van de diensten waar de vacatures zich bevinden. het aantal artsen per dienst zal worden aangepast naargelang de behoeften. Klik hier voor meer informatie of om te solliciteren. (tot en met 18 februari 2019).

Als arts bij het RIZIV:

  • behandel je verschillende thematieken (invaliditeit, medische ongevallen, tegemoetkoming voor gezondheidszorg of medicatie, ...) waarbij je een beroep doet op jouw medische expertise.
  • leg je verbanden tussen je medische kennis en de juridische en/of economische context van de dossiers die je behandelt.
  • trek je conclusies o.b.v. je eigen medische kennis, onderzoek in de gespecialiseerde literatuur en je beheersing van een specifieke context. Deze bevindingen stellen je in staat om bij te dragen tot het opstellen van een uniforme en objectieve besluitvorming, met inachtneming van de huidige reglementering en de administratieve procedures.

Er zijn vacatures binnen volgende diensten:

Het RIZIV nodigt je uit voor een informatiemiddag over de artsenfuncties op 26 januari 2019 van 10u00 tot 12u00. Schrijf je in via volgend emailadres: Secr.DGEC.SECM@riziv-inami.fgov.be. De praktische organisatie zal jou verder uitgelegd worden bij je inschrijving.

Hoe solliciteren?

Hiervoor heb je een eigen Mijn Selor-account nodig, een soort van online-cv. Klik hier om een Mijn Selor-account aan te maken. Eens dat gebeurd is, kan je in 1 klik solliciteren. Hou wel goed de uiterste sollicitatiedatum in de gaten.

Waarom als arts kiezen voor een job bij het RIZIV?

  • Het RIZIV vervult een sleutelrol in de sociale zekerheid. Reden waarom het zich ontwikkelt als een dynamische actor tussen de betrokken partijen: verzekerden, zorgprofessionals, verzekeringsmaatschappijen, … Om zijn missie te bereiken moedigt het RIZIV je aan om je vaardigheden te ontwikkelen en verantwoordelijkheden te nemen. Je werk wordt niet alleen door jezelf naar waarde geschat, maar ook door je collega’s, klanten en de burgers.
  • Je hebt tijd voor een evenwichtige work-lifebalans dankzij glijdende werkuren in een 38-urenweek en tot 30 dagen vakantie per jaar.
  • Je ontvangt een interessant loon, waarbij het mogelijk is om anciënniteit uit de privé of als zelfstandige mee over te nemen.
  • Ter compensatie van het feit dat je geen ander medisch beroep mag uitoefenen, krijg je een maandelijkse premie.
  • Je kan dicht bij huis werken als je solliciteert voor een regionale job.
  • Verder kan je rekenen op tal van interessante voordelen (opleidingen tijdens de werkuren, gratis treinabonnement, telewerk, …).

Collega-artsen aan het woord

Enkele collega-artsen vertellen je hoe zij hun job invullen.

 

Michel Van der Haegen

Arts 

'Het nodige opzoekingswerk en eigen onderzoek maken deze job wetenschappelijk zeer uitdagend'.

   

Huguette Van Hoey

Arts

'Elk patiëntenverhaal is ook anders, wat het steeds uitdagend maakt.'

Veerle Baele

Arts-inspecteur in West-Vlaanderen

'De flexibiliteit van de werkuren is een groot pluspunt'.

  

Yuliya Babiychuk

Arts

'Mijn job houdt zowel analytisch denken in als het sociale contact met mensen'.

Mia Slabbaert

Arts-inspecteur, DG Evaluatie & Controle

'Ik krijg de ruimte voor het creëren van mijn eigen speerpunten binnen het operationeel plan'.

 

 

Karl Geens

Arts-expert bij de Dienst uitkeringen van het RIZIV
'Ik vind de inhoud van mijn huidige job zeer leuk en aangenaam'.

 

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures