Jobday voor <26-jarigen: interviews en jobbeurs

Je bent jonger dan 26 en op zoek naar een job? Kom op 3 mei 2019 naar onze jobday. Je kan er verschillende overheidsdiensten ontmoeten, en misschien ga je naar huis met een job op zak.

Solliciteer voor één of meerdere jobs!

Ontdek de vacatures voorbehouden voor jonge werknemers (jobs met de vermelding “startbaanovereenkomst”). Je kan tot en met 10 april solliciteren.

Kom naar de jobday!

Je kan er niet alleen de openstaande vacatures ontdekken, maar ook kennismaken met rekruteerders van verschillende overheidsdiensten. Dit is jouw kans om al je vragen te stellen en te ontdekken bij welke werkgever je best zou passen. Ook als je niet gesolliciteerd hebt voor eens startbaanovereenkomst, ben je dus welkom op de jobbeurs!

We geven je enkele tips om jouw jobbeursbezoek voor te bereiden

Check op voorhand welke overheidsdiensten aanwezig zullen zijn, en bereid je vragen voor. Je vindt al veel informatie online. Dat helpt je om hun stand te bezoeken, en om indruk te maken bij deze potentiële werkgevers.

Je vraagt je af welke werkgevers er allemaal op onze jobday aanwezig zijn? Klik op deze link en ontdek ook hun openstaande vacatures.

We geven je enkele tips om te solliciteren

Je hebt voor één of meedere jobs gesolliciteerd en je wil je voorbereiden voor je selectiegesprek. We geven je enkele deze tips:

   • Maak je online account aan, ‘Mijn Selor’.
    Om te solliciteren via Selor, moet je een online account ‘Mijn Selor’ hebben. Dit is super simpel! Klik hier en volg de instructies. Belangrijk: laad jouw diploma op! En als je laatstejaarsstudent bent, volstaat een bewijs van je inschrijving in het laatste jaar. Eens je dit gedaan hebt, kan je in één klik solliciteren. Best wel handig dus!
   • Schrijf je in op onze newsletter met vacatures
    Je ontvangt deze wekelijks in je mailbox. Op deze manier ontvang je alle jobs die geen of weinig jobervaring vereisen.
   • Bereid je interview voor!
    Bereid je voor als je een jobinterview hebt! Het is heel belangrijk te tonen dat je geïnteresseerd bent in de job… en in de werkgever. Check hun website… en als je vragen over de job hebt, aarzel zeker niet om de persoon die in de functiebeschrijving vermeld staat, te contacteren. Die persoon is er immers om je te helpen!!!

Praktische informatie

Adres : WTCIII, Simon Bolivarlaan 30 - 1000 Brussel
Je bent welkom tussen 9.00 tot 17.00 uur.

Contacteer ons via facebook! We zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden!

Persbericht - 01/04/2019

Download het persbericht hier.

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures