De FOD Economie en de POD Maatschappelijke Integratie zijn nu volwaardig lid van het netwerk Talent Exchange, waardoor het aantal lid organisaties op 18 komt te staan. Dat bekent dus meer missies en meer potentiële kandidaten.

Ter herinnering: Talent exchange maakt mobiliteit mogelijk voor medewerkers van de Belgische overheid (federaal, regionaal, gemeenschaps-, provinciale en gemeentelijke diensten).  Als statutair of contractueel ambtenaar kan je ingaan op een project van Talent Exchange als de organisatie waarvoor je werkt behoort tot het netwerk. Je werkt dan voor een periode van zes tot twaalf maanden in een andere omgeving. 

Je vindt alle vacatures op onze website selor.be.

Klik hier voor meer informatie.

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures