Talent Exchange - een gloednieuwe website

De website www.talentexchange.be is beschikbaar. Het verzamelt algemene informatie over wat Talent Exchange is en meer specifiek advies voor HR-afdelingen, teamleiders en collega's. Korte video's met getuigenissen van gebruikers zijn ook online beschikbaar. Voel je vrij om de site te bezoeken en bekend te maken.

Ter herinnering, Talent Exchange is een mobiliteitsconcept voor werknemers in de Belgische publieke sector in de brede zin van het woord: federale, gewestelijke, gemeenschaps-, gemeentelijke en provinciale diensten,......

Het stelt u in staat om Talent Exchange stelt de deelnemende organisaties in staat om talenten uit te wisselen om missies of projecten van 6 tot 12 maanden uit te voeren en hen nieuwe uitdagingen aan te bieden die aangepast zijn aan hun vaardigheden.

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures