Ontdek de jobs van de HVW voor <-26 jarigen en solliciteer tot en met 28 juni 2020.

Ben je jonger dan 26 en klaar voor je eerste stappen op de arbeidsmarkt? Of ben je een young professional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben je sociaal voelend en geboeid door sociale zekerheid? Stel je dan zeker kandidaat voor één van de startbaanovereenkomsten die de HVW aanbiedt.
Door de coronacrisis staat de HVW op dit moment voor een ongeziene uitdaging. Haar maatschappelijk belang als uitbetalingsinstelling van werkloosheidsuitkeringen is groter dan ooit. Daarom wil ze haar teams versterken en is ze op zoek naar nieuw talent voor zeven verschillende jobs.

Je kan tot en met 28 juni solliciteren voor één van deze jobs:

Medewerker managementondersteuning

Ben je flexibel en ondernemend? Zijn organisatie en planning van teamwerk jouw tweede natuur? Ben je betrouwbaar, zet je je in voor de opdrachten die je krijgt toevertrouwd en kunnen je collega’s op je rekenen? Ga je proactief te werk en deel je vlot informatie?

Ontdek de functie als medewerker managementondersteuning en solliciteer!

Medewerker managementondersteuning (m/v/x) - organisatie van de kantoren

Ben je flexibel en ondernemend? Zijn organisatie en planning van teamwerk jouw tweede natuur? Ben je betrouwbaar? Ga je proactief te werk en deel je vlot informatie?

Ontdek de functie als medewerker managementondersteuning (organisatie van de kantoren) en solliciteer!

 

Medewerker ondersteuning interne controle (m/v/x)

Ben je integer en loyaal? Kan je verbeterpistes identificeren? Heb je een analytische geest? Kan je informatie kritisch beoordelen en gestructureerd beslissingen nemen? Ga je gestructureerd te werk en ben je niet bang om nieuwe informaticatools te leren gebruiken?

Ontdek de functie als medewerker ondersteuning interne controle en solliciteer!

Communicatiemedewerker (m/v/x)

Maak je het graag helder en duidelijk? Rollen de woorden vanzelf uit je vingers? Spreek je ook digi-taal? Maken creatieve projecten je helemaal vrolijk? Ben je bovendien geïnteresseerd in sociale zekerheid?

Ontdek de functie als communicatiemedewerker en solliciteer!

Beheerder geschillen en juridisch advies (m/v/x)

Ben je gepassioneerd door de reglementering in de werkloosheidssector? Kan je informatie kritisch beoordelen en gestructureerd beslissingen nemen?

Ontdek de functie als beheerder geschillen en juridisch advies en solliciteer!

Projectleider (m/v/x)

Kan je je helemaal uitleven in creatieve projecten? Ga je gestructureerd te werk en ben je niet bang om nieuwe informaticatools te leren gebruiken? Ben je flexibel en ondernemend? Zijn organisatie en planning van teamwerk jouw tweede natuur?

Ontdek de functie als projectleider en solliciteer!

Businessanalist (m/v/x)

Leer je graag bij en ben je nieuwsgierig? Blink je uit in communicatie? Heb je een analytische geest en kan je creatieve oplossingen en suggesties voorstellen? Dan ben jij de businessanalist die wij zoeken!

Voor deze job zijn de motivatie en de wil om bij te leren van belang. Daarom zijn er geen specifieke technische vaardigheden vereist. Wel bieden we een opleidingstraject aan zodat je de nodige competenties kan verwerven en een volwaardig businessanalist kan worden.

Ontdek de functie als businessanalist en solliciteer!

 

Solliciteer rechtstreeks bij de HVW tot en met 28 juni

Ben je geïnteresseerd in één van deze startbaanovereenkomsten? Lees de volledige functiebeschrijving aandachtig, stel je vragen als je er hebt en solliciteer!

Om te solliciteren, stuur je je cv, je diploma en je motivatiebrief naar SBO@hvw-capac.fgov.be.

Vermeld in het onderwerp van de mail de titel van de job waarvoor je wil solliciteren.

Als je kandidatuur weerhouden wordt, word je op een interview uitgenodigd, die tussen 29 juni en 17 juli zal plaatsvinden.

Ontdek de HVW als werkgever

De HVW is een openbare instelling van sociale zekerheid. We betalen werkloosheidsuitkeringen en aanverwante uitkeringen (jeugdvakantie, activering, ...). We hebben 35 kantoren verspreid over het land, en een hoofdzetel in Brussel.

Alle informatie over werken bij de HVW en over deze vacatures vind je op de pagina HVW als werkgever.

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures