FOD Financiën organiseert eerste virtuele jobbeurs voor Young Graduates!

Ook in tijden van corona blijft FOD Financiën op zoek naar talent. Via zijn virtuele jobbeurs ‘JOBFIN@Live op 30 juni om 15u00 wil FOD Financiën haar talrijke teams versterken door young graduates aan te trekken, en dit zonder enig gezondheidsrisico te lopen...

Tijdens dit virtuele alternatief gunnen ze een blik achter de schermen en vertellen ze meer over wat een job bij FOD Financiën juist inhoudt, waar en bij wie je terecht kan komen en welke talloze voordelen er zijn.

Meer dan 200 startbaanovereenkomsten staan open zowel in Brussel als in een van hun 140 locaties. Bovendien hebben ze een passend antwoord gevonden voor de rekruteringsgesprekken: voor de kandidaten jonger dan 26 met het juiste diploma en de nodige competenties, volstaat het om online te solliciteren via hun jobsite. Na een eerste screening, volgt er een online interview. Is er sprake is van een match made in heaven dan kan de kandidaat meteen als Fodfinner aan de slag! Simpel, snel en doeltreffend!

Ook de statutaire selecties zijn volledig in een nieuw jasje gestoken. In samenwerking met Selor werd een aangepaste screeningsmethode ontwikkeld. Niet alleen staan ze zo in voor de veiligheid van hun kandidaten en medewerkers, de doorstroomtijd is eveneens ingekort. Geen driestappenplan meer met de generieke screening, maar één testmoment met casestudie die nauw aansluit bij de functie. Eenmaal geslaagd voor deze functiegerichte screening, volgt er enkel nog een interview waarin vooral gepeild wordt naar motivatie en ambitie.

Ontdek al hun jobaanbiedingen hier!

Vergeet zeker ook niet om op 30 juni om 15u hun JOBFIN@Live te volgen via de Facebookpagina van FOD Financiën.

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures