De federale overheid is een grote werkgever die voortdurend op zoek is naar vers bloed. Om aan die constante vraag te voldoen, heeft de FOD BOSA - of voluit de Federale Overheidsdienst Beleid en Ondersteuning - nood aan specifieke expertise. Wil je mee de rekrutering in goede banen leiden? Dan zijn onderstaande jobs als consultant (m/v/x) mogelijk iets voor jou.

Consultant HR Services

In deze job sta je mee in de frontlinie van de ‘war for talent'. Om de gepaste rekruterings- en selectieprocedure op te zetten, maak je gebruik van evidence-based methodologie. Daarbij krijg je de ruimte om autonoom te werk te gaan binnen een meertalig team. Belangrijk is ook dat je houdt van contact met klanten en stressbestendig genoeg bent om te werken tegen strakke deadlines.

Voel je je aangesproken? De FOD BOSA zoekt momenteel 3 consultants HR Services. Bekijk hier de volledige functiebeschrijving en solliciteer ten laatste op 16/06!

Consultant selectietesten en testontwikkeling

Lijkt het jou wat om verantwoordelijk te zijn voor het testportfolio en de testplatformen die vooral gebruikt worden tijdens selectieprocedures? Dat is waar deze job in essentie om draait. Je ontwikkelt mee tests, begeleidt en adviseert selectieconsultants en geeft er opleidingen over. De ideale kandidaat slaagt er bovendien in het grotere plaatje te zien en is zelfstandig, zelfkritisch en leergierig.

Is deze functie op je lijf geschreven? De FOD BOSA zoekt momenteel 1 consultant selectietesten en testontwikkeling. Bekijk hier de volledige functiebeschrijving en solliciteer ten laatste op 21/06!

Consultant selectiemethodologie

In deze rol geef je advies over het gewenste profiel van sollicitanten, over de toe te passen methodologie en de geknipte selectieprocedure. Dat kan ook onder de vorm van opleidingen of infosessies. Je laat je daarbij leiden door een evidence-based aanpak en houdt objectiviteit hoog in het vaandel. Ook bij deze job zijn autonomie, een analytische geest en leergierigheid van tel. Omdat je nauw samenwerkt met anderen en aanbevelingen deelt, is het cruciaal dat je bijdraagt aan een sfeer van vertrouwen.

Herken je jezelf hierin? De FOD BOSA zoekt 1 consultant selectiemethodologie. Bekijk hier de volledige functiebeschrijving en solliciteer ten laatste op 28/06!

Epicentrum van personeelsbeleid

De FOD Beleid en ondersteuning zorgt voor de omkadering van federale medewerkers, vanaf de selectie en de rekrutering tot het einde van hun loopbaan. De organisatie werkt ook de HR-regelgeving uit die van toepassing is op het federaal openbaar ambt en voert administratieve controles uit. Tot slot fungeert ze eveneens als expertisecentrum voor de aansturing en ondersteuning van operationele transformaties in de federale overheid. Zo zou je dus terechtkomen in het kloppend HR-hart van de federale overheid!

Behalve op het vlak van human resources biedt FOD BOSA de federale regering en overheidsorganisaties ook ondersteuning op het vlak van begroting, digitale transformatie, bestuur en boekhouding.

Niet te versmaden aanbod

Naast een aantrekkelijk basisloon, kan je bij de FOD BOSA ook rekenen op heel wat andere, interessante voordelen. Een greep uit het aanbod:

  • Glijdende werkuren in een 40-uren week
  • 12 dagen recup
  • Minimaal 26 verlofdagen
  • Bijkomend verlof tussen Kerstmis en Nieuwjaar
  • Uitgebreid opleidingsaanbod tijdens werkuren
  • Gratis openbaar vervoer naar het werk
  • Voordelige hospitalisatieverzekering
  • Betaalbare én lekkere maaltijden in bedrijfsrestaurant

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures