Selor-site krijgt nieuw jasje met oog op rekruteringscampagne

Ondertussen doet de Selor-site in zijn huidige vorm al verschillende jaren dienst. Hoog tijd dus voor een nieuwe look-and-feel. De aanpassingen passen in het grotere verhaal van een nieuwe employer brand voor de federale overheid, waarmee we je nog beter van dienst willen zijn.

Publicatie van honderden vacatures

Tegelijk met de opfrissing lanceren we op 7 oktober een grote rekruteringscampagne. Nog het hele najaar publiceren we in totaal een paar honderd vacatures gelinkt aan IT en zorg, twee cruciale domeinen waarvoor de federale overheid versterking kan gebruiken. Kortom, vergeet dus zeker niet om op 7 oktober een bezoekje te brengen aan deze site!

Kans op hinder

Tussen 4 en 7 oktober, wanneer de vernieuwde site wordt klaargezet, is het mogelijk dat selor.be moeilijker te bereiken zal zijn of dat er bugs opduiken. Wij doen er in elk geval alles aan om de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures