Het DG PersoPoint, deel van de FOD BOSA, is het secretariaat voor de personeels- en loonadministratie van de meeste federale organisaties. Om hun team te versterken zijn ze op zoek naar twintig HR Officers die zich toeleggen op personeels- en loonadministratie in al zijn facetten. 

Wat doet een HR Officer bij het DG PersoPoint? 

Als HR Officer sta je in voor het zorgvuldig en efficiënt beheer van de personeels- en loonadministratie van medewerkers actief binnen heel wat federale overheidsorganisaties. Je ziet er ook op toe dat dit alles op een correcte manier gebeurt. Verder behandel je de dossiers in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving en de interne processen en procedures, met als doel een professionele en tijdige dienstverlening.

Maak alvast kennis met je toekomstige collega’s! 

Maak kennis met Charlotte Haling: "Ik zou de job omschrijven als uitdagend, leerrijk en afwisselend. Kortom, fantastisch. Ik zit in een heel erg leuk team en krijg veel ondersteuning waar nodig. Het flexibel werken en de moderne werkomgeving zijn fijne extra’s."

Maak kennis met Vera Van De Velde: "Dit is een heel gevarieerde job: ik volg de personeelsdossiers op, van de aanwerving tot het ontslag. Het is ook tof dat we veel appreciatie en dankbaarheid van de personeelsleden krijgen voor wie we werken."

Maak kennis met Michelle Deraymaeker: "Voor mij is werken voor mijn huidige werkgever zeker een voordeel omdat ik mijn job en gezin perfect kan combineren. Een goed evenwicht tussen gezin en werk vind ik heel belangrijk."

Maak kennis met Shana Vanderidt: "Het is een zeer gevarieerde functie, we behandelen personeelsdossiers van A tot Z. Geen dag is hetzelfde en dat is wat me aanspreekt. Bovendien kunnen wij onze tijd zelf organiseren en onze taken heel zelfstandig beheren."

Solliciteer tot en met 5 november

Heb je een bachelordiploma of ben je laatstejaarsstudent, solliciteer dan voor één van de twintig jobs als HR Officer personeels- en loonadministratie (m/v/x). Geen nood als je geen ervaring hebt, die is immers niet vereist.

Waar wacht je op? Waag nu je kans!

 

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures