Doe eerste werkervaring op bij FOD Financiën

Geen ervaring maar wel zin om te werken? Dan kan je misschien wel bij de FOD Financiën terecht via een startbaanovereenkomst. Er worden heel wat verschillende profielen gezocht, wat maakt dat er vast ook iets voor jou tussen zit!

De realiteit is dat voor een pak vacatures ervaring wordt vereist. Als recent afgestudeerde vraag je je dan allicht af hoe je ooit ervaring kan opdoen als je nooit de kans krijgt om te laten zien wat je waard bent. Dat beseffen ze maar al te goed bij de FOD Financiën, vandaar dat een pak startbaanovereenkomsten gelanceerd worden.

Niet te versmaden aanbod
Als je geen ervaring kan bieden, wat wordt dan wel van je verwacht? Een diploma en een flinke dosis motivatie. Vervolgens word je on-the-job opgeleid en krijg je de kans om die felbegeerde eerste beroepservaring op te doen die later veel deuren zal openen. Want wees maar zeker: de FOD Financiën stelt 20.000 mensen tewerk en staat ten dienst van 11 miljoen Belgen, zoiets staat mooi op je cv.

Bovendien kan je rekenen op aantrekkelijke voorwaarden: met een diploma hoger middelbaar onderwijs verdien je maandelijks minimaal 1.685,22 euro, met een bachelordiploma gaat het al om 1.790,44 euro en met een masterdiploma loopt dat op tot 2.073,26 euro. Jawel, netto! Daarnaast krijg je van bij het begin een mooi aantal vakantiedagen, wordt 100% van je woon-werkverkeer terugbetaald en staan flexibiliteit en autonomie voorop. Dit alles, gecombineerd met een boeiende en zinvolle job, geeft je de kans om jezelf ten volle te ontplooien.

Al overtuigd?
Ontdek het ruime aanbod aan startbaanovereenkomsten bij de FOD Financiën en solliciteer snel:

Meer info
Bekijk zeker ook eens het promofilmpje van de FOD Financiën of surf naar www.jobfin.be om meer te weten te komen over deze dynamische overheidsorganisatie en wat het betekent om ervoor te werken.

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures