Je kan je opnieuw inschrijven voor de generieke screening van de bevorderingsselecties niveau BDe inschrijvingsperiode zal lopen van 08/11 tot en met 06/12/2021

Vanaf 09/12/2021 zal je via het postvak 'Mijn screeningsprocedures' in je online dossier zelf een keuze kunnen maken tussen de voorgestelde data en uren voor de generieke screening.

De testen vinden plaats tussen 13/12 tot 31/01/2022. De testsessies zullen geleidelijk opengesteld worden voor inschrijving.  

Inschrijven?

Inschrijven kan vanaf 08/11/2021Deze testen zijn ook open voor Duitstalige kandidatenLees alle info over de bevorderingsprocedure hier.

Zorg er daarbij zeker voor dat je online dossier volledig ingevuld is, en dat je je benoemingsbesluit opgeladen hebt. De screening hiervan gebeurt op basis van de op te laden documenten op de uiterste inschrijvingsdatum

Alle info over je online dossier vind je hier.

We verzamelden bijkomende informatie over de deelnemingsvoorwaarden, vrijstellingen en uitsluitingen en de wetgeving hier.

We herinneren je er aan dat Selor instaat voor de generieke screening (algemene gedeelte), en je dus hierbij kan verder helpen. Echter, voor de functiespecifieke screening (Bijzondere gedeelte: de evaluatie van de kennisverwerving) is je eigen HR-dienst het aanspreekpunt.

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures