De FOD Sociale Zekerheid is op zoek naar een kinesitherapeut(e) en een psycholo(o)g(e) om elk vanuit hun eigen domein mee in staan bij de evaluatie van een handicap. Zet jij je in voor deze cruciale taak? Aarzel dan niet om te solliciteren!

Om recht te hebben op uiteenlopende financiële ondersteuning moet iedereen die een beperking heeft zijn handicap laten evalueren. Waar dat vroeger enkel door een arts gebeurde, wordt er tegenwoordig een multidisciplinair team ingezet bij de evaluatie, om zo de impact van de handicap nog beter in te kunnen schatten.

Wil jij ook deel uitmaken van zo’n team? Goed nieuws, de FOD Sociale Zekerheid heeft verspreid over het land verschillende vacatures in de aanbieding, op maat van diverse profielen. Er wordt gezocht naar:

Evaluatoren aan het woord

Els Coddens moest noodgedwongen stoppen met werken als thuisverpleegster, maar vond een waardig alternatief in haar huidige job. "Het is uitdagend werk, dat maakt het leuk. Ik krijg ook veel autonomie: we hebben glijdende werkuren en ik kan mijn eigen tempo bepalen. Ik ben dan ook blij dat ik bij de federale overheid werk gevonden heb dat een goede balans met je privéleven mogelijk maakt én aansluit bij de medische wereld."

Konrad Vanderheyden kan teren op zijn achtergrond als sociaal werker, maar schoolde zich ook bij tijdens het uitoefenen van zijn werk. "Mijn expertise als sociaal werker helpt voornamelijk bij de aanpak van het gesprek, het verkennen van het probleem. Het maakt dat ik een vorm van professionele empathie kan opbrengen.  Mijn kennis over de veelheid aan ziektebeelden is eerder beperkt, maar dankzij een uitgebreide interne opleiding en de ervaring die ik al doende opdeed, weet ik daar nu toch het een en ander van."

Colien apprecieert vooral het teamwerk dat bij haar job komt kijken. "Met onze verschillende achtergronden vormen we een complementair team, waardoor we onze kennis kunnen samenbrengen om tot het beste resultaat te komen. We proberen ook regelmatig te overleggen om onze dienstverlening zo nog beter te maken. Er heerst dan ook een sterke teamgeest. De toffe sfeer zorgt voor een nog grotere motivatie."

Werkgever

Je gaat aan de slag binnen de Directie-generaal Personen met een Handicap (DGHAN), die deel uitmaakt van de FOD Sociale Zekerheid. Werken voor de DGHAN, dat is je samen met een driehonderdtal andere collega’s elke dag opnieuw inzetten voor mensen die het door hun handicap minder makkelijk hebben in onze samenleving.

Waar wacht je op? Lees er onze vacatures op na en solliciteer vandaag nog!

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures