De FOD BOSA neemt deel aan de regenboogvlagactie

De ambitie van de federale overheid is om een aantrekkelijke en inclusieve werkgever te zijn en elke vorm van discriminatie te bestrijden.   

Om deze ambitie te ondersteunen neemt de FOD BOSA deel aan de regenboogvlagactie. Deze actie symboliseert het respect voor de seksuele en genderdiversiteit en een positieve en open houding ten aanzien van LGBTQIA+, collega’s, burgers en klanten (personen die lesbisch homo, bi, transgender, queer, intersekse of aseksueel zijn). Iedereen is vrij om open te zijn over zijn/haar/hun seksuele oriëntatie of genderidentiteit op het werk. Dit is een keuze die strikt persoonlijk is. Het is belangrijk om te weten dat bij de federale overheid mag iedereen fier zijn op wie hij/zij/het is!  

We hijsen met trots de regenboogvlag op ons gebouw. Hiermee willen we de boodschap van openheid en respect naar onze partners, burgers en sollicitanten uitdragen.  

Deze boodschap dragen we ook uitmet een virtuele vlag op onze externe websites 

Deze actie is een positieve oproep naar alle burgers om een voorbeeld te zijn op het gebied van respect en openheid voor seksuele en genderdiversiteit. 

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures