De Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening (RVA) heeft momenteel twee vacatures lopen waarvoor heel wat mensen nodig zijn.

Is de job van medewerker in een contactcenter iets voor jou? Of lijkt de rol van sociaal inspecteur je meer op het lijf geschreven? Stel je zeker kandidaat als één van deze functies je aanspreekt, want er moeten een pak plaatsen ingevuld worden!

De RVA is een overheidsdienst die zich toelegt op een aantal arbeidsgerelateerde domeinen, zoals werkloosheid, loopbaanonderbreking en tijdskrediet. Burgers en werkgevers kunnen er terecht voor alles wat daarmee te maken heeft.

Medewerker contactcenter

Als medewerker van het contactcenter geef je antwoord op vragen van klanten, begeleid je hen in het gebruik van online overheidstoepassingen, licht je wetgeving en procedures toe, … Via opleidingen blijf je zelf perfect op de hoogte van wijzigingen in de reglementering en je kan ook rekenen op de steun van experts voor meer gedetailleerde informatie. Tot slot werk je eveneens informatiefiches uit.

Ben je een vlot persoon die empathisch is aangelegd en goed kan luisteren? Kan je een integere houding aannemen en ga je makkelijk om met kritiek? Dan ben je misschien wel de geschikte persoon om in het contactcenter van de RVA aan de slag te gaan!

In totaal worden er liefst 70 nieuwe medewerkers voor het contactcenter gezocht, waarvan 20 personen in Brussel aan de slag kunnen en de 50 andere Dendermonde als uitvalsbasis hebben.

Interesse? Check snel de volledige vacature en solliciteer tot en met 31/10!

Sociaal inspecteur

Als sociaal inspecteur controleer je of burgers en bedrijven de regelgeving volgen binnen de domeinen waarvoor de RVA verantwoordelijk is. Je vraagt documenten op en gaat op zoek naar tekortkomingen. Je adviseert de klanten om inbreuken te vermijden en als je er toch vaststelt, speel je de nodige info door aan diensten die instaan voor de verdere afwikkeling. Ook in deze functie word je voortdurend bijgeschoold.

Kan je goed verbanden leggen tussen gegevens en er de juiste conclusies uittrekken? Hou je ervan om autonoom te werken en ben je een evenwichtig persoon die geen moeite heeft om zich transparant en constructief op te stellen naar anderen? Aarzel dan niet om je kandidaat te stellen voor deze job!

De RVA heeft nood aan 12 nieuwe sociaal inspecteurs, die na een opleiding van 6 maanden aan de slag kunnen verdeeld over de kantoren in Brussel, Gent, Hasselt, Antwerpen, Kortrijk en Leuven.

Interesse? Check snel de volledige vacature en solliciteer tot en met 31/10!

Meer info

Wil je meer weten over de Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening? Neem dan een kijkje op www.rva.be.

 

 

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures