Spreek jij digi-taal?

Selor vult jaarlijks meer dan 3.000 vacatures in. Voor uiteenlopende werkgevers, en voor een brede waaier van functies. De laatste jaren ziet we een duidelijk groei in IT-jobs, dus dat biedt extra perspectieven voor informatici!

Een greep uit de IT-jobs die we onlangs hebben aangevuld: service manager, analist-programmeur, enterprise architect, developer, projectleider …

Blijf op de hoogte

 • Bezoek regelmatig de Selor-website. In de rubriek ‘Vacatures’ heb je steeds een overzicht van openstaande jobs.
 • Maar het kan makkelijker. Schrijf je via ‘Mijn Selor’ in voor onze wekelijkse jobmailings om op de hoogte te blijven van nieuwe jobs! Zeker binnen de sector IT verwachten we nog een aantal nieuwe vacatures in de komende maanden.
 • Via ‘Mijn Selor’ kan je ook al een online cv ingeven. Wil je dan later solliciteren, dan volstaat één druk op de knop.
 • Hoe een sollicitatieprocedure bij Selor precies in zijn werk gaat, zie je in dit filmpje

Vacature 

 Blueguy

 2 beheerders wetenschappelijke IT-systemen (seismologie - zonnefysica) (m/v/x) voor de Koninklijke Sterrenwacht van België (KSB)

- OFWEL een diploma van bachelor behaald in een studierichting informatica, elektronica of programmeren. Zonder ervaring.

- OFWEL een diploma van bachelor EN een relevante professionele ervaring van minimum 1 jaar in het domein van informatica, verdeeld over ten minste 2 van de volgende taken:
 • Beheer van Linux-systemen (Opensuse of Suse Enterprise of CentOS).
 • Uitwerken van scripts.
 • Beheer van informaticasystemen voor ten minste xxx gebruikers.
 • Onderhoud en verdere ontwikkeling van ontworpen websites.
 • Monitoring en optimalisering van databases.
Je kan solliciteren tot en met 26/08/2021.1 attaché data- en informatiebeheer (m/v/x) voor de POD Wetenschapsbeleid (Belspo)

- een diploma van master

- EN een relevante professionele ervaring van minimum 2 jaren in het domein van data-en informatiebeheer, verdeeld over ten minste 2 van onderstaande taken:
 • enquêtes rond sociaal-wetenschappelijke onderwerpen hebben opgesteld, uitgestuurd en/of verwerkt
 • ervaring hebben met het werken met databestanden / verwerken van data
 • andere taken hebben uitgevoerd in een statistisch bureau die essentieel zijn bij de productie van statistieken (registers beheerd; methodologische ondersteuning; vragenlijsten getest;…)
 • databanken opgesteld hebben met hetzij administratieve data of data uit andere databanken of data die via internet of andere kanalen publiek toegankelijk is
 • brute data verwerkt hebben tot statistieken
 • statistische software gebruikt hebben
 • databanken gebruikt hebben voor onderzoek, schrijven van eenvoudige rapporten en duiden van data.
Je kan solliciteren tot en met 06/09/2021.


Getuigenissen

Selor vult vaak IT-jobs in voor federale overheidsdiensten. Ontdek hier wat een aantal IT-medewerkers te vertellen hebben over hun job

Ann PannecouckeAnn Pannecoucke
Projectmanager ICT

"Ik kan echt zelf een persoonlijke stempel drukken op mijn projecten, zowel inhoudelijk als technisch."

 

Davy D'haeneDavy D'haene
ICT-deskundige

"Het is een afwisselende job met veel beslissingsvrijheid. Tot op heden kon ik met mijn ervaring en opleidingen al heel wat verwezenlijken."

     
     

Xavier DelorXavier Delor
Hoofd van de dienst ICT

De Koninklijke Bibliotheek is mijn eerste werkgever. Ik kon bij Selor examens afleggen tijdens het laatste jaar van mijn studies want de selectieprocedure stond open voor laatstejaarsstudenten."

 

Pieter VankeerberghenPieter Vankeerberghen
Diensthoofd Projecten & Ontwikkeling

IT-projecten bij de overheid moeten het leven van de burgers en de ambtenaren vergemakkelijken."

     
     

Guillaume DujardinGuillaume Dujardin
Attaché informaticus - functionele analyse

Voor mij ligt de voornaamste roeping van IT in het implementeren van een infrastructuur en een waaier van tools die zowel modern als doeltreffend zijn."

 

Joël_BrichJoël Brich
IT-projectleider

"Ik coördineer de ontwikkeling van business applicaties. Door het specifieke karakter ervan is het niet altijd mogelijk ze aan te kopen. We ontwikkelen ze dus op maat."

     
     

 

 

   

It _bachelor _nl