Persoonlijkheidsvragenlijsten

Een persoonlijkheidsvragenlijst meet je persoonlijkheidseigenschappen die van belang zijn voor de job waarvoor je solliciteert. Het gaat erom hoe jij jezelf ziet.

Hoe werkt de test?

We hebben een divers aanbod van persoonlijkheidsvragenlijsten. De vorm en inhoud van de testen verschillen van elkaar en kunnen anders zijn dan de uitleg hieronder. Lees daarom steeds goed de instructies vooraleer je aan de test zelf begint.

In een persoonlijkheidsvragenlijst krijg je een reeks situaties, uitspraken, standpunten of eigenschappen aangereikt en je moet kiezen welke het meeste op jou van toepassing zijn of met welke uitspraak je het eens bent.

De resultaten op een persoonlijkheidsvragenlijst kunnen nooit leiden tot een uitsluiting van de selectie. De resultaten van deze vragenlijst worden enkel gebruikt als hulpmiddel bij het interview dat volgt op de persoonlijkheidsvragenlijst. 

Zo kan het eruit zien

persoonlijkheidsvragenlijsten

Tips

  • Blijf bij je eerste gedachte of indruk
  • Denk niet te veel na. Antwoord zo snel mogelijk
  • Blijf jezelf.

Test: Geen tijdslimiet.

Demotest

De vragen die gesteld worden, zijn geen vragen uit de echte test. Deze demo laat je enkel kennismaken met de vraagstelling! Een echte test bevat ook meer vragen en duurt langer.

Klik hier voor de demotest

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures