Uitnodiging en begin van het interview

Uitnodigingen worden per e-mail verstuurd in de vorm van een "afspraak". Als je dat wenst, kan je ze synchroniseren met elke agenda die aan je e-mailaccount is gekoppeld. Om dit te doen, accepteer de afspraak.

Als je de afspraak niet aanvaardt, blijft de e-mail gewoon in je inbox staan.

Opgelet: klik niet op "Weigeren", want dan zal je de verbindingslink verliezen.

  • Alleen interview (zonder schriftelijke test): je ontvangt per e-mail een uitnodiging met een link naar het interview met de jury.
  • Interview met een voorafgaande schriftelijke test:
    • MS Teams of Skype: er worden 2 e-mailuitnodigingen verstuurd met aparte inlog linken: 1 voor je schriftelijke test met een toezichter en 1 voor het interview met de jury.
    • VidCruiter: een e-mailuitnodiging wordt verstuurd om in contact te komen met een toezichter (+ een herinneringsmail die 24 uur van tevoren wordt verstuurd). De link voor het interview met de jury wordt 15 minuten voor de sessie verstuurd.
  • Als je de uitnodiging hebt aanvaard: je vindt de gegevens in de kalender die gekoppeld is aan je mailbox.
  • Als je niet op de uitnodiging bent ingegaan: je vindt de e-mail met de inloglink in je inbox.

Neem zo nodig contact op met de contactpersoon die in de vacature vermeld staat (rubriek "Contactgegevens").

Als je 24 uur vóór het interview geen uitnodiging lijkt te hebben ontvangen, controleer dan je ongewenste e-mail (spam).

Neem zo nodig contact op met de contactpersoon die in de vacature vermeld staat (rubriek "Contactgegevens").

Klik op de geplande dag en tijdstip op de link die in de e-mailuitnodiging staat (als je niet op de uitnodiging bent ingegaan) of in de link in de uitnodiging in de kalender die gekoppeld is aan je mailbox (als de je de uitnodiging hebt aanvaard). Zet je camera en microfoon aan, en je zal verwelkomd worden door een medewerker. Voordat de sessie begint, zullen we je identiteit controleren, dus houd je ID-kaart bij de hand.

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures