Registreren en aanmelden

Je online dossier is jouw persoonlijk dossier op selor.be. Je kan er onder andere jouw cv ingeven, je abonneren op mailings van Selor en je sollicitaties opvolgen.

Om je te registreren, klik je op je online dossier. Daarna geef je deze gegevens in: 

  • persoonlijke gegevens (naam, adres, nationaliteit, geboortedatum, ...);
  • je rijksregisternummer;
  • je aanmeldgegevens: je e-mailadres en een paswoord;
  • de taal waarin je de communicatie van Selor wilt ontvangen.

Vervolgens ga je akkoord met onze gebruikersvoorwaarden. Daarna ontvang je een e-mail waarin je je account moet bevestigen. Van zodra dat gebeurd is, kan je je aanmelden in je online dossier.

Het Rijksregisternummer is een uniek identificatienummer toegekend aan natuurlijke personen ingeschreven in België. Dus iedere burger met ofwel een Belgische identiteitsdocument ofwel een Belgisch verblijfsdocument heeft zo'n nummer.

Je vindt jouw rijksregisternummer achteraan jouw identiteitskaart. Het bestaat uit 11 cijfers, waarvan de eerste zes cijfers de geboortedatum van de kaarthouder aanduiden.

Eid

Heb je geen rijksregisternummer? 

Als je (nog) geen rijksregisternummer hebt, kan je toch een account aanmaken. Je contacteert hiervoor ons infocenter via het contactformulier. Je vult alle nodige gegevens in en je kiest de categorie 'Ik heb geen rijksregisternummer'. Onze medewerkers zullen contact met je opnemen om een account aan te maken. Als je wil solliciteren voor een job en de uiterste inschrijvingsdatum is dichtbij, dan geldt het tijdstip waarop we het contactformulier ontvangen (vermeld dit ook in je bericht).    

Als je de melding krijgt dat je e-mailadres of je rijksregister al in gebruik is als je je wil registreren in je online dossier, dan wil het zeggen dat je al geregistreerd bent met deze gegevens in onze databank. Probeer je in dit geval aan te melden. Als je niet meer weet met welke gegevens je precies je moet aanmelden, klik hier.

Om je aan te kunnen melden in je online dossier, heb je jouw e-mailadres en paswoord nodig. Het gaat hier om het e-mailadres dat je gebruikt hebt om je te registreren. 

Paswoord vergeten?

Ben je jouw paswoord vergeten? Ga naar de startpagina van je online dossier en klik onderaan op de link 'Ik ben mijn paswoord of e-mailadres vergeten'. Vul nu je e-mailadres in en klik op 'Ik ben mijn paswoord vergeten'. Geef het e-mailadres in dat je gebruikt hebt om je te registreren. Selor stuurt je daarna een e-mail met verdere instructies voor een nieuw paswoord.

E-mailadres vergeten? 

Weet je niet meer welk e-mailadres je hebt gebruikt om je te registreren, vul dan het contactformulier in. Kies de categorie 'Ik kan me niet aanmelden'. Vul het e-mailadres in waarmee je je in de toekomst wil aanmelden. Vul je rijksregister en telefoonnummer in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wanneer het e-mailadres dat je gebruikt hebt om je te registreren niet langer bestaat of je gebruikt het niet meer, pas je dit beter aan in je online dossier

Ik ken mijn paswoord nog

Meld je aan in je online dossier met het e-mailadres waarmee je je geregsitreerd hebt. Ga naar Mijn instellingen. Klik bij Ik wil mijn paswoord of e-mailadres wijzigen onderaan op aanpassen. Geef je nieuwe e-mailadres in en bevestig het. Klik onderaan de pagina op bewaren.

Ik ken mijn paswoord niet meer 

Vul dan het contactformulier in. Kies de categorie 'Ik kan me niet aanmelden'. Vul het e-mailadres in waarmee je je in de toekomst wil aanmelden. Vul je rijksregister en telefoonnummer in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meld je aan in je online dossier, klik op Mijn instellingen en bij Ik wil op de hoogte blijven van jobs via Selor vink je af welke informatie je niet langer wilt ontvangen. Klik onderaan de pagina op bewaren.

Om je gegevens te laten verwijderen kan je een mail sturen naar privacy@bosa.fgov.be. Zij houden je op de hoogte van het verdere verloop van de procedure.

Wil je niet langer vacatures van Selor via e-mail ontvangen, klik dan op Mijn instellingen. Bij Ik wil op de hoogte blijven van jobs via Selor vink je af welke informatie je niet langer wilt ontvangen.

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures