Ik moet testen afleggen bij Selor, waar moet ik me aanmelden?

Op de dag van de test, kom je naar het WTCIII-gebouw aan Brussel-Noord, waar de FOD BOSA zich bevindt. Breng je uitnodiging mee (op smartphone of een geprinte versie) en vergeet ook je identiteitskaart niet.

De ingang links van WTC III is gereserveerd voor Selor. Wanneer je het gebouw binnenkomt, scan je de QR-code die je in je uitnodiging hebt ontvangen dan neem je de roltrap naar de eerste verdieping. Heb je problemen met het scannen van je code bij de poortjes, wend je dan tot het onthaal op het gelijkvloers.

Kom je voor een pc-test?

Ga naar onthaal 1 'PC-testen'. Daar vind je schermen waar je de code van de test terugvindt en het testlokaal waar je je naartoe moet begeven. Zorg dat je op tijd bent.  Als je te laat bent, kan je niet meer deelnemen.

Heb je aanpassingen aan de test gevraagd voor je handicap, ziekte of leerstoornis? Meld dit aan een testbegeleider wanneer je het testlokaal binnenkomt.

Kom je voor een mondelinge test?

Ga naar onthaal 2 'Mondelinge testen/Bezoekers'. Meld je aan bij het onthaal. Daar helpen onze medewerkers je verder.

Het gebouw is op weekdagen geopend van 7.00 tot 19.00 uur. In het weekend is het gebouw alleen open als er testen worden georganiseerd.  

Voordelig tarief wanneer je als werkzoekende met de trein komt

Als werkzoekende kan je aan sterk verminderd tarief naar Brussel reizen met het openbaar vervoer om een selectietest af te leggen. Voor de treinreis heen en terug betaal je in totaal maar 2 euro. Het maakt niet uit vanuit welk station je vertrekt. Voorwaarde is enkel dat je als werkzoekende ingeschreven bent bij de VDAB. Dit speciale ticket moet je wel één week op voorhand aanvragen. Alle details staan op deze pagina van de website van de VDAB. Je kan ook bellen naar het gratis nummer 0800 30 700 of naar een VDAB-kantoor gaan. Om dit ticket te kunnen aanvragen, heb je de uitnodiging van FOD BOSA nodig.

 

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures